Vast mobiel integratie VAMO

Vast mobiel integratie

Lange tijd dacht men dat de mogelijkheden van de mobiele telefoon bedrijfstelefonie overbodig zou maken. Als toch iedereen een mobiel nummer heeft, wat is dan de toegevoegde waarde van bedrijfstelefonie.

In de praktijk ligt het vaak anders.

Klantcontact is niet of nauwelijks te beheersen als dit via mobiele nummers verloopt. Hoe goed is uw organisatie te bereiken ? hoe lang duurt het voor een voicemail wordt afgeluisterd ? wordt er wel tijdig terug gebeld ?

‘Klantcontact is niet of nauwelijks te beheersen als dit via mobiele nummers verloopt’

Wilt u grip op bereikbaarheid, dan biedt Vast mobiel integratie u alle mogelijkheden.

Bij vast mobiel integratie combineren wij de flexibiliteit van mobiel met de sturingsmogelijkheden van een bederijfstelefonie oplossing.

Alle mogelijkheden van groepen, doorschakelingen overloop en terugval zijn mogelijk gecombineerd met mobiele toestellen.

Uw medewerkers bellen onderweg met hun mobiel naar klanten met uw bedrijfsnummer. Is een medewerker op vakantie, dan worden alle zakelijke oproepen doorgeschakeld naar een collega of afdeling.

Wilt u een echt flexibele oplossing, zonder dat dit de bereikbaarheid van uw organisatie in gevaar brengt ? informeer dan eens naar onze mogelijkheden.